Webinar Kringlooplandbouw

Donderdag 4 maart 2021

13:00 uur

Nederlands


Hoe verdien ik geld met kringlooplandbouw?

Kringlooplandbouw. Eén van de zes transities uit de visie van Rabobank op een Toekomstbestendige Land-en Tuinbouw in 2030 en een veel besproken onderwerp onder agrariërs. Omstreden ook. Iedereen is het er wel over eens, investeren in duurzame landbouw klinkt goed. Maar de grote zorg is of je als agrariër die investeringen ooit terugverdient. Hoe krijg je een goed verdienmodel voor de boer bij kringlooplandbouw? Concurreren Nederlandse boeren zichzelf straks niet uit de markt? 

Rabobank vindt het belangrijk om het gesprek aan te gaan met agrarische klanten. Op 4 maart wordt daarom een online bijeenkomst georganiseerd met als doel, jou een perspectief geven op kringlooplandbouw. In een online praatprogramma onder leiding van Inge Ezinga, directievoorzitter van Rabobank Noordoostpolder-Urk, gaat zij in gesprek met vier tafelgasten.

  • Frank Verhoeven, eigenaar van adviesbureau Boerenverstand
  • Alain Cracau, hoofd duurzaam ondernemer bij Rabobank 
  • Johan Leenders, eigenaar van boerderij de Oranjehoen
  • Henk van der Horst, melkveehouder onder de rook van Zwolle

Aanmelden & meer informatie 

Voor meer informatie en om je aan te melden, klik op de button hieronder.  

  • Datum: 4 maart 2021
  • Tijdstip: van 13.00 tot 14.00 uur

Kun je het webinar niet 'live' bijwonen, dan is er de mogelijkheid om deze via een link op GlobalFarmers.com terug te kijken. Meld je dan wel aan, je ontvangt in de week na het webinar een mail met de link.

 

Mogelijkheid tot het stellen van vragen

Tijdens het webinar bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen. De vragen worden zoveel mogelijk tijdens het webinar besproken. Mocht dit niet lukken dan zijn alle vragen later terug te vinden op GlobalFarmers.com. Wil je graag verder in gesprek met de experts van de Rabobank over dit onderwerp? Dat kan. De experts zijn via het platform benaderbaar.

Nog geen lid? Meld je dan via onderstaande button aan bij het netwerk van Rabobank Global Farmers (je moet hiervoor wel agrarische klant van de Rabobank zijn).

 

 

Webinar sprekers

  

Inge Ezinga
Directievoorzitter
Rabobank Noordoostpolder-Urk

  

 Alain Cracau
      Hoofd duurzaam ondernemen
Rabobank Nederland

 

Frank Verhoeven
Eigenaar adviesbureau
Boerenverstand

 

Johan Leenders
Eigenaar boerderij Oranjehoen

 

Henk van der Horst
Melkveehouder